Downloads

 

Home » Onze Werkwijze

Waar krijgt u als ondernemer zoal mee te maken?

De administratie, diverse belastingaangiften, accountantscontroles, omzetbewaking, een herstructurering, salarisverwerking, geschillen met de fiscus, op- en uitbouwen klantenportefeuille, arbeidscontracten, ziekte en verzuim, juridische kwesties, periodieke rapportages, de jaarrekening, pensioenregelingen, financiering en subsidies, het ondernemingsplan, bedrijfsautomatisering, fusie & bedrijfsoverdracht, financiële planning …

Een ondernemer lijkt soms wel een alleskunner te moeten zijn. De meest uiteenlopende zaken komen in sneltreinvaart op u af. Gewoon keihard doorwerken? Dat is niet altijd voldoende. De ‘waan van de dag’ regeert, de hectiek beheerst uw agenda. Doorlopend wordt u afgeleid. U valt van het ene beslismoment in het andere. Het stellen van prioriteiten is ingewikkeld. De meeste zaken lijken immers urgent en belangrijk.

Hoe kunnen wij u ondersteunen?

Bij Den Dulk weten we wat er binnen een bedrijf kan spelen. Vanuit onze eigen ondernemerservaring, kennen we de stress en de kopzorgen die het ondernemerschap soms kan veroorzaken. Maar tegelijkertijd – en misschien herkent u dat wel – blijven we ook gefascineerd door het fenomeen ‘ondernemen’. Het avontuur, de voortdurende afwisseling, de onverwachte wendingen, het eigen baas zijn, het ‘bouwen’… We zouden het voor geen goud willen missen.

Vast aanspreekpunt

Binnen het MKB kennen we de behoefte aan praktische ondersteuning. Aan persoonlijk advies dat u direct in uw dagelijkse praktijk toe kunt passen. En aan een vast aanspreekpunt bij wie u altijd en overal terechtkunt. Daarom ook krijgt u bij ons uw eigen contactpersoon voor al uw ondernemerszaken. Een vertrouwensman die kennis heeft van uw bedrijf en branche en bij wie u in principe alles ‘over de schutting kunt gooien’. Iemand die uw markt op de voet volgt en er, als het moet, bovenop zit. Ook als het tegenzit.

Onze aanpak daarbij is nuchter, betrokken en toekomstgericht. Als het nodig is, zijn we constructief kritisch. Samen zorgen we zo voor rust, vertrouwen en maximaal rendement. Zodat u weer toekomt aan datgene waar u goed in bent (en plezier aan beleeft): ondernemen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een (geheel vrijblijvende) kennismaking.

Neem contact op