Onze filosofie

Home » Onze filosofie

Ondernemen is pionieren, (verantwoorde) risico’s durven nemen, bouwen, vallen, opstaan en weer doorgaan. Het is een avontuur, een complexe uitdaging. Nu eens is de weg vlak en heeft u de wind mee. Dan weer staat u voor een enorme beklimming, lijkt de route onbegaanbaar of beuken de golven tegen uw onderneming aan.

Betrouwbare steunpilaar

De meeste MKB-ondernemers hebben dan ook baat bij een betrokken accountant. Een persoonlijke, betrouwbare steunpilaar die actief meedenkt én meedoet en die weet waarover hij praat. Die naast hen staat, juist op het moment dat het erom spant. En met wie samen een passende route kan worden uitgestippeld.

Voor én door ondernemers

Den Dulk Accountants & Adviseurs wil die steunpilaar graag voor u zijn. Met onze ondernemersachtergrond vormen wij een sterke partij voor het MKB. Niet voor niets is ons motto: ‘Voor én door ondernemers’. In welke fase uw onderneming zich ook bevindt: u kunt altijd op ons rekenen. Samen maken we uw ondernemersavontuur tot een blijvend succes.

Iedere MKB ondernemer is van harte welkom bij Den Dulk Accountants & Adviseurs. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren en branches die het midden- en kleinbedrijf telt. Van zzp’ers en familiebedrijven tot (internationaal georiënteerde) organisaties met meerdere vestigingen.

U vraagt, wij gaan voor u aan de slag!

Neem contact op

Den Dulk Accountants & Adviseurs

Blauw-roodlaan 152a
2718 SK ZOETERMEER

Postadres:
Postbus 7087
2701 AB ZOETERMEER

T +31 (0) 79 820 02 30
F +31 (0) 79 820 02 31