Onze Werkwijze

Home » Ons Netwerk

Continu veranderende wet- en regelgeving. Een roerige economie. Diverse ontwikkelingen en trends. Voor een ondernemer is het soms om moedeloos van te worden. Bovendien dient u vaak vlot en adequaat te reageren op alle zaken die op u afkomen.

Betrouwbare contacten

Bij Den Dulk Accountants & Adviseurs houden we de actualiteit nauwlettend in de gaten. Wanneer er actie van uw kant gewenst is, laten wij u dat tijdig weten. Bijvoorbeeld via ons nieuwsmagazine. Een hecht netwerk van betrouwbare contacten is hierbij essentieel. Alleen zo kunnen we de informatiestromen bijhouden én op waarde schatten. We werken dan ook intensief samen met freelancers en collega-dienstverleners en -adviseurs. Denk bijvoorbeeld aan ervaren juristen, notarissen en pensioenspecialisten.

Daarnaast zijn we aangesloten bij:

nbc_nba-150x150

de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (voorheen NOvAA en NIVRA), die de kwaliteit van onze beroepsuitoefening bevordert en bewaakt

 

 

nbc-rb-150x150

 

Register Belastingadviseurs (RB), de beroepsorganisatie van en voor belastingadviseurs

 

den-dulk-novakDe vereniging Novak (Nederlandse organisatie van accountants en accountantskantoren) is dé belangenorganisatie voor mkb-accountants (AA’s en RA’s) en hun kantoren in Nederland. Het motto van Novak is ‘support voor de mkb-accountant’.

Neem contact op

Den Dulk Accountants & Adviseurs

Blauw-roodlaan 152a
2718 SK ZOETERMEER

Postadres:
Postbus 7087
2701 AB ZOETERMEER

T +31 (0) 79 820 02 30
F +31 (0) 79 820 02 31