N

U vraagt, wij gaan voor u aan de slag!

Voor én door ondernemers

Betrouwbare steunpilaar

Home » Online administratie bijhouden

Online administratie bijhouden

Den Dulk Accountants & Adviseurs is ondernemers die online hun administratie willen bijhouden graag van dienst. Als accountantskantoor bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de administratie online bij te houden. Met Den Dulk Online! kunt u uw administratieve gegevens 365 dagen per jaar en 24 uur per dag opvragen. Dat kan vanuit uw kantoor, vanuit huis of waar ter wereld u ook bent. Zodoende kunt u altijd en overal uw administratie inzien en aanpassen. Voor het online bijhouden van de administratie kunnen bedrijven en organisaties in verschillende sectoren van het MKB bij ons terecht.

Online uw administratie bijhouden met Den Dulk Online!

Als u kiest voor Den Dulk Accountants & Adviseurs werkt u bij het online bijhouden van uw administratie met een gebruiksvriendelijk softwarepakket. Daarnaast kunnen wij altijd met u meekijken, want u bent ingelogd via onze website. Eventuele vragen over uw boekhouding kunnen we op die manier in korte tijd beantwoorden. Als u dat wilt, kunnen wij voor u ook correcties doorvoeren, rapportages opstellen of een beoordeling uitvoeren. Met Den Dulk Online! heeft u altijd een duidelijk overzicht van de huidige stand van zaken van uw onderneming tot uw beschikking.

Veilig en eenvoudig

Om technische zaken als back-ups, virussen en updates hoeft zich bij Den Dulk Accountants & Adviseurs geen zorgen te maken. Wij zorgen voor het eenvoudig en veilig online bijhouden van uw administratie. Bent u geïnteresseerd in onze online service? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 79 820 02 30.

ZZP'er?

Speciaal voor u als ZZP’er hebben wij een aantal zeer aantrekkelijke en scherp geprijsde pakketten samengesteld.

Neem contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Den Dulk Accountants & Adviseurs

Blauw-roodlaan 152a
2718 SK ZOETERMEER

Postadres:
Postbus 7087
2701 AB ZOETERMEER

T +31 (0) 79 820 02 30
F +31 (0) 79 820 02 31